Scouting Ruurlo 70 jaar

Binnenkort is het 70 jaar geleden dat scouting in Ruurlo werd opgericht. Dat gebeurde toen onder de naam Roderlo, de oude naam van het dorp Ruurlo. De padvindersgroep Roderlo was aangesloten bij de Nederlandse Padvindersvereniging. In 1950 werd deze naam, met dank aan de toenmalige baron, gewijzigd in Van Heeckeren van Kell-groep. De laatste jaren gebruiken we de naam Scouting Ruurlo en zijn we een gemengde groep met meiden en jongens.

70 jaar, daar hoort natuurlijk een feestje bij! Scouting Ruurlo heeft daarvoor het weekend van 10 en 11 december 2016 bestemd. Zaterdag 10 december 2016 is er een activiteit waarbij alle huidige leden en oud-leden zijn uitgenodigd!
Op dit moment wordt er druk in de archieven gezocht om alle oud-leden te achterhalen. Echter, Scouting Ruurlo wil niet het risico lopen iemand te vergeten.
Kortom, ben jij een oud-lid of ken jij een oud-lid? Meld je dan of laat diegene zich dan melden bij secretariaat@scoutingruurlo.nl. Scouting Ruurlo zorgt dan voor een uitnodiging en nadere informatie over het programma.

Ook zij er plannen om dat weekend een activiteit te organiseren waaraan de Ruurlose jeugd (en volwassenen trouwens ook) deel kan nemen. Hou het Achterhoeks nieuws in de gaten voor meer informatie hierover.